Dnevnik učenca…

Z avtobusom smo prišli v Baško. Odšli smo po skupinah v sobe in jih pospravili. Po tem smo šli na kosilo, ki je bilo zelo dobro. Odpravili smo se na plažo in se kopali. Voda je bila mrzla. Po tem smo imeli večerjo. Po večerji smo se odpravili na bazen, na testiranje. Ko smo šli spat ob 22.00 smo bedeli do 22.40. Zbudil sem se, ko je moj sošolec začel smrčati. Naslednji dan smo se zbudili ob šestih, jutranjo telovadbo pa smo imeli ob sedmih. Tekli smo in se ogreli. Imeli smo dober zajtrk.

Po zajtrku smo se oblekli v kopalke in odšli na plažo. S sončno kremo smo se namazali po telesu, da nas ne bi opeklo Sonce. Voda je bila spet mrzla, ampak pred kopanjem smo se učili zamahe z rokami in nogami. Dobili smo tudi kape različnih barv, da so nas plavalni učitelji bolje videli v gneči. Veter je zelo pihal, tako da so bili zelo visoki valovi. Z vodnimi deskami smo se odrinili malo pred valom, tako da nas je pognalo proti obali. Po kopanju smo zapustili plažo in odšli na kosilo, ki tokrat ni bilo najbolj po mojem okusu.

Po kosilu smo počivali v sobah, nato pa v dnevnike zapisali dogajanje prvega in drugega dne šole v naravi. Imeli smo tudi ustno predstavitev pred razredom. Minilo je nekaj časa in že smo bili ponovno na plaži. Učili smo se različne tehnike plavanja. Skakali smo tudi s pomola. Ko je bila ura za večerjo, smo se odpravili v dom. Bila je zelo dobra. Po večerji smo odšli v mesto na sladoled. Šli smo tudi mimo trgovine s samimi sladkarijami, vendar sam nisem šel vanjo, saj bi zapravil preveč denarja. Ko smo prišli nazaj v sobe, smo bili zelo glasni, zato je učiteljica večkrat prišla v našo sobo. Hitro smo zaspali.